Jouw unieke positie als Recruitment/Sales professional

Op een datingsite word je overspoeld met geschikte ‘matches’. Allemaal personen waar jij wel eens verliefd op zou kúnnen worden. Gebaseerd op het uiterlijk en interesses. Leuke types misschien, maar vind maar eens de ware Jakob(a). Het gaat immers om het innerlijk.

‘En wat heeft dit met mij te maken’, schiet er wellicht nu door je hoofd. Daar komt het: jij als ervaren consultant op het gebied van sales en/of recruitment bent op dit moment gewilder dan ooit! Op vacaturesites staan de mooiste vacatures van bedrijven die jou graag willen hebben. Kijkend naar jouw ervaring en competenties pas je bij veel van die bedrijven. Maar welk bedrijf is voor jou de ware? En is jouw huidige werkgever wel de ware? Je kunt tegenwoordig overal aan de slag. Maar voor wie kies je dan?

Voor de volle honderd procent
Wie kan gaan voor honderd procent, neemt geen genoegen met negentig procent… toch? Met negentig procent heb je een leuke baan, prima collega’s en je krijgt misschien zelfs de kans om je kennis af en toe op te frissen. Voor velen een droomsituatie. Wat voegt die 10 procent dan nog toe?

“Het zijn de kleine dingen die het doen”
De kleine dingen, ook wel de ‘bijzaken’ van je baan, vormen die tien procent en maken een wereld van verschil. Wij vinden dit dus hoofdzaken. Denk daarbij aan het thuis voelen op de werkvloer of het carrièreperspectief. Tijdens een sollicitatiegesprek kun je van veel van deze zaken een indruk krijgen. Maar daar houdt het op. De rest moet je ervaren. Maar dat kost teveel tijd. YoungCapacity sales lost dit voor je op.

Hoe?
Jij legt (naast jouw CV) al jouw wensen en ideeën over de ‘bijzaken’ bij ons neer en wij kijken bij welke vacature jij het beste past. En weet je deze ‘bijzaken’ niet te benoemen? Dan gaan we eerst samen op onderzoek. Wij zijn dus een omgekeerde broker. Wij nemen jou als uitgangspunt, in plaats van een vacature. Zo zoeken we voor jou de perfecte werkgever uit een aanbod van veel verschillende detacheringsbureaus in Nederland, zoals Yacht en Robert Walters. Wil jij ook geen tijd verspillen en er zeker van zijn dat je alle opties afweegt en geen kansen misloopt? Neem contact met ons op.

Maar wat zijn nou die bijzaken?
Wij geven je een aantal voorbeelden:

 • Een tweede thuis
  Ga jij fluitend naar je werk? Dat is voor een groot deel afhankelijk van de cultuur. De sfeer, het plezier, het vertrouwen en trots. Dat bepaalt of jij je thuis voelt.
 • De juiste business
  Jouw hart moet sneller gaan kloppen van de business waarin je werkt. Als jij de taal spreekt van jouw branche, kun je het werk met meer overtuiging doen.
 • Persoonlijke drijfveren
  Weet jij waarom je gekozen hebt voor jouw functie en waarom je goed bent in je werk? Wanneer je dit hebt achterhaald, is het zaak dat deze drijfveren tot hun recht komen bij jouw werkgever. Zo blijf je groeien.
 • Carrièreperspectief
  Stelt jouw werkgever jouw carrière voorop en krijg je de mogelijkheid om door te groeien? Wanneer jouw werkgever in jou gelooft en jij kunt blijven leren, klim je de carrièreladder gemakkelijk op.
 • Eigen initiatieven
  Waarschijnlijk heb jij goed voor ogen hoe jij bepaalde zaken aan zou willen pakken. Ruimte van jouw werkgever voor eigen inbreng maakt dat jij efficiënter kunt werken en begrepen voelt.

Wij gaan voor de volle honderd procent. Doe je mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *